Subskrypcja

Przepis na LibreOffice aktualnie obsługuje trzy rodzaje powiadomień: poprzez pocztę elektroniczną (e-mail), Facebooka oraz dedykowane kanały RSS. Informacje o nowych artykułach są przekazywane przez wszystkie z nich. Informacje o komentarzach do artykułów obsługiwane są tylko przez pocztę elektroniczną i kanały RSS.

Subskrypcja poprzez pocztę elektroniczną

Subskrypcja artykułów

Wysyłanie powiadomień o nowych artykułach można rozpocząć lub zakończyć korzystając z formularza poniżej. Wystarczy wpisać swój adres e-mail i kliknąć odpowiedni przycisk.


 

Subskrypcja komentarzy

Wysyłanie powiadomień o nowych komentarzach pod artykułami można rozpocząć korzystając z opcji znajdującej się pod formularzem do pisania komentarzy. Wystarczy zaznaczyć ją przed opublikowaniem komentarza.

W każdej wysłanej wiadomości znajduje się również odnośnik do osobnej strony, na której można zarządzać subskrypcją komentarzy. Na stronę tę można również wejść bezpośrednio. W celach bezpieczeństwa na stronie tej konieczne jest podanie swojego adresu e-mail — system wygeneruje wiadomość zawierającą odnośnik do strony, na której można zarządzać subskrypcjami.

Problemy z subskrypcją poprzez pocztę elektroniczną

W przypadku jakichkolwiek problemów z subskrypcją poprzez pocztę elektroniczną wystarczy do mnie napisać. Szczegółowe informacje znajdują się na stronie „Kontakt”.

Subskrypcja przez Facebooka

Jeżeli polubisz nasz fanpage, Facebook zadba, abyś nie przegapił(a) żadnego artykułu.

Subskrypcja poprzez kanał RSS

Subskrypcja artykułów

Adres kanału RSS dla nowych artykułów.

Adres kanału RSS można modyfikować zgodnie z instrukcjami zawartymi w dokumentacji WordPressa (w języku angielskim). Jest to jedyny sposób, aby otrzymywać powiadomienia o wpisach jedynie z wybranych kategorii.

Subskrypcja komentarzy

Adres kanału RSS dla nowych komentarzy.

Istnieją również dedykowane kanały RSS dla komentarzy pojawiających się pod poszczególnymi artykułami. Odpowiednie odnośniki znajdują się pod formularzem do pisania komentarzy.

Komentarze zostały wyłączone.